Katec – där idéer blir affärer

För fler och mer blomstrande företag i Sörmland!

Aktuellt

Är du redo att möta våra ”drakar”?

Nu öppnar ansökan till vårens Draknäste light!

Står du i startgroparna med din affärsidé men behöver hjälp med att komma vidare? Ta chansen att pitcha din idé inför en panel av affärsutvecklare och investerare på ett av vårens Draknäste light.

Läs mer →
Affärsutveckling

Företagare – här finns hjälp och goda råd – gratis

Företag i Katrineholm kan boka en timme kostnadsfri rådgivning med specialister inom ekonomi, marknadsföring, juridik, allmän företagsrådgivning, digitalisering och affärsutveckling.

Läs mer →
Aktuellt

SörmX 2020

Ansökan till SörmX 2020 stängde 12 Mars och tio spännande Startups har fått en plats i årets omgång och vi är mycket nöjda : ) …

Läs mer →

Draknästet Light

Sitter du på en spännande affärsidé som du vill ta vidare? 

Kanske driver du redan ett etablerat bolag i Södermanland och har en ny idé kring en produkt eller tjänst som du vill utveckla? Eller står du i startgroparna till att starta ett nytt skalbart bolag? Välkommen att ansöka till Draknäste Light.

Advisory Board

Katecs Advisory Board är en tjänst som erbjuds till bolag i tillväxtfas där vi tillsammans med bolagets representanter träffas fyra gånger per år för strategisk utveckling. 

Sörmlands Innovationsråd

Innovationsrådet i Sörmland erbjuder företagare i regionen ett digitalt mötesforum där du på ett enkelt och effektivt sätt kan få stöttning med dina företags utmaningar. Sörmlands innovationsråd består av aktörer från hela regionens innovationsstödsystem varav Katec är en av dem.