Affärsutveckling och Företagsrådgivning i Katrineholm – KATEC Sörmland

KATEC Sörmland är din partner för affärsutveckling och företagsrådgivning i Katrineholm. Vi är fast beslutna att hjälpa lokala företag att navigera i affärsvärlden, maximera sin potential och skapa hållbar framgång.

Grundad i Sörmland, har vi en djup förståelse för det lokala företagsklimatet och samhällets behov, vilket gör oss perfekt positionerade för att hjälpa företag i Katrineholm att växa och bidra positivt till vår gemenskap.

KATEC Sörmlands Historia och Vision

KATEC Sörmland grundades med syftet att stärka företagens konkurrenskraft och bidra till regionens hållbara tillväxt. Vårt team består av passionerade affärsrådgivare med en gemensam vision: Att skapa en blomstrande företagskultur i Sörmland där företag kan växa, innovera och bidra positivt till samhället.

Tjänster: Hjälper Företag att Blomstra

Draknästen Light

Draknästen Light är en av våra mest framgångsrika tjänster, en unik möjlighet för entreprenörer att presentera sina affärsidéer för en panel av erfarna affärsänglar – våra ’drakar’. Genom att få värdefull feedback och rådgivning, kan företag växa och utvecklas.

Advisory Board

Vårt Advisory Board tjänst är designad för att ge företag tillgång till expertis inom olika affärsområden. Det kan hjälpa företag att utveckla sin strategi, övervaka deras framsteg, och ge dem tillgång till ett nätverk av branschproffs.

Vinnova affärsutvecklingscheckar

Med Vinnova affärsutvecklingscheckar, hjälper vi företag att säkra finansiering för att stödja deras affärsutvecklingsprojekt. Detta kan inkludera allt från produktutveckling till marknadsundersökningar.

Vår Specialistpool: Din Tillgång till Expertis

KATEC Sörmland är mer än en källa till kvalificerad rådgivning och tjänster. Vi erbjuder även tillgång till en omfattande specialistpool inom en mängd affärsområden. Detta inkluderar:

  • Konsulter och rådgivare med gedigen erfarenhet inom strategi och ledning
  • Ekonomiexperter som kan hjälpa till med ekonomiska analyser och finansiella planer
  • Marknadsföringsspecialister som kan utveckla kraftfulla marknadsföringsstrategier
  • Teknikproffs som kan ge råd om tekniska lösningar för att förbättra effektiviteten och produktiviteten
  • Hållbarhetsexperter som kan hjälpa till att strukturera din organisation på ett mer hållbart och miljömässigt ansvarsfullt sätt

Våra specialister erbjuder råd och lösningar som är anpassade till dina specifika behov. Oavsett din affärsutmaning, har vi expertis att hjälpa dig att navigera igenom den.

Genom denna rika mix av kunskap och erfarenhet, kan vi hjälpa företag i Katrineholm att navigera genom utmaningar, optimera prestanda och driva innovation. Vi hjälper dig att göra dina visioner till verklighet, och att bygga framgång på ett sätt som är hållbart och gynnar hela samhället.

Kundcase: Framgångshistorier från Lokala Företag

Frankly Foods: Hantverksmässig Gourmetkorv från Mariefred

Victor Waldenström driver Frankly Foods, ett framgångsrikt korvföretag som gör hantverksmässig gourmetkorv för hand enligt gammal tradition i Mariefred.

WRun – den Hållbara Inredningsbyrån

WRun är ett snabbväxande inredningsföretag som erbjuder hållbara, kompletta inredningslösningar för företag.

Dosan is Back!

Dosan, tillverkad i svenskt rostfritt stål sedan 1947, är nu återlanserad med en ambition att bidra till ett plastfritt samhälle.

Docky Marin – För ett Enklare Båtliv

Docky Marin tillverkar och säljer prisvärda, miljösmarta båtlyftar, för att göra båtlivet enklare och mer hållbart.

Equused – Återbruk när det är som Bäst

Equused är Sveriges största second hand marknadsplats för hästsportsutrustning, ett exemplariskt fall av framgångsrikt återbruk.

Genom att arbeta tillsammans med KATEC Sörmland, har dessa företag kunnat blomstra, innovera och bidra till vår gemenskap. Du kan vara nästa framgångshistoria!

Senaste inläggen

Om Katec Sörmland

Katec – där idéer blir affärer
Fler och mer innovativa företag i Västra Sörmland är vårt mål och uppdrag.
Vi är ett utvecklingsbolag som ägs till 40% av Katrineholms Kommun och till 60% av näringslivet.

Senaste Inläggen

Registrera er för Vårt Nyhetsbrev

När du registrera dig för vårt nyhetsbrev…