Våra konsulter

Navet i Katec är våra konsulter, en bred blandning av erfarna entreprenörer, företagare och affärsutvecklare med mångårig erfarenhet av att starta, driva och leda bolag. I Specialistpoolen finns kunskap inom bland annat försäljning, marknadsföring, ledarskapsutveckling, varumärkesbyggande, ekonomistyrning, juridik, finansiering m.m

Anna Roos

försäljning

Anna är affärsutvecklare och företagare sedan 10 år och har erfarenhet av att bygga och driva bolag från grunden. Anna är diplomerad coach & NLP Practitioner med specialitet inom kommunikations- och ledarskapscoaching samt coaching vid omställning.

Theodor Storm

IT-ENTREPRENÖRSKAP

Theodor är en senior fullstack-utvecklare med lång erfarenhet inom webb och appar. Som f.d. medgrundare, utvecklingschef och VD för WeHunt Nordic AB i Katrineholm har han även flerårig erfarenhet av kapitalanskaffning, rekrytering och processen kring företagsförsäljning. 

Sarah Pehrsdotter

finansiering

Sarah har startat och drivit tre bolag, ett tillverkade retailbolag med global försäljning, en tech startup samt ett konsultbolag. Jobbar i dag som VD samt driver en fond för investeringar i syftesdriva och hållbara bolag. Expert på affärsstrategier och intäktsmodeller med fokus på försäljning och marknadsföring, mot både B2B och B2C.

Ulf Gustavsson

ekonomi

Ulf har mångårig erfarenhet av företagsrådgivning inom bank och finans och har jobbat som ekonomi- och finanschef hos både mindre och medelstora bolag. Ulf har erfarenhet från företag i kris samt rekonstruktion av företag.

Frida Gullstrand

juridik

Frida är advokat och kan hjälpa dig med affärsjuridiska frågor för allt från små företag med ett fåtal anställda till noterade bolag. Av Frida kan du få rådgivning angående kommersiella avtal, köp/försäljning av företag, investeringsfrågor, omorganisationer, tvistelösning m.m. Frida har även specialistkompetens inom arbetsrätt och GDPR.

Josefine Larsson

EKONOMI

Josefine driver JJ Samarbetspartner som hjälper företag & projekt med att effektivisera och driva ekonomiska processer och rutiner. De hjälper dig att utvärdera, förbättra och genomföra ert ekonomiska arbete i ert företag eller projekt.

Jonas Larsson Gadd

FINANSIERING

Jonas har startat och drivit bolag de senaste 15 åren, bland annat läxhjälpsföretaget Studybuddy och den digitala vårdplattformen Careplatform. Han är även aktiv affärsängel och investerar i onoterade bolag.

Torbjörn Johansson

Marknadsföring

Torbjörn har över 20 års erfarenhet som marknadsförare i sociala medier. Förutom att han är en social media strateg så är han också en föreläsare och affärsutvecklare som brinner för att hjälpa entreprenörer att växa med sina idèer och företag. 

Jenny Bergh

ledarskap

Jenny har erfarenhet av att starta och driva bolag och verksamheter. Hon är Professionell Certifed Coach, (PCC) ICF, erfaren coach, utbildare och instruktör. Största fokus genom åren har ledarskap och de mellanmänskliga frågorna och utmaningarna såsom utveckling av ledarskap, ledningsgrupper, team och kommunikation samt konflikthantering.

Niclas Norén

Varumärke & Branding

Niclas är specialist inom varumärkesbyggande och branding. Han har lång erfarenhet av att starta och driva bolag och är även verksam inom  Företagarföreningen i Mariefred.