Draknäste Light

Draknästet Light

Står du i startgroparna med din affärsidé?

Har du en idé som väntar på att förverkligas? Vill du ta den till nästa nivå men vet inte hur? Testa din idé på ett draknäste light! 

Hösten 2020 har du möjlighet att få komma och pitcha (presentera) din idé inför våra affärsutvecklare på olika platser i Sörmland. 

Efter att ha deltagit på ett draknäste light har du möjlighet att få upp till 10 timmar kostnadsfri affärsutveckling med erfarna entreprenörer, så ta chansen och skicka in din ansökan nedan så kanske just din idé blir en av de utvalda!

När du skickat in din ansökan så kommer du att bli kontaktad för att prata igenom idén och dina planer. Efter det får du besked om du får pitcha på Draknäste light.

 

Mer om Draknäste Light

Som ett led i att hitta och identifiera intressanta, innovativa och skalbara bolag med potential att växa och expandera har Katec skapat ”Draknästet light”. Syftet är att hjälpa spännande innovatörer och entreprenörer med affärsutveckling och förberedelse för att eventuell ta in externt kapital via Sörmlandsfonden och dess affärsänglar.

Utvalda bolag/entreprenörer får presentera sitt bolag, sin affärsidé, sina utmaningar och behov, inför ett urval av affärsutvecklare/drakar under en pitch på ca 10 minuter. Presentationen efterföljs av konstruktiva diskussioner med feedback och input från drakarna i ca 40 minuter.

Efter Draknästet kan entreprenören erbjudas upp till 10 timmars kostnadsfri individuell affärsutveckling med affärsutvecklare från Specialistpoolen till ett värde av SEK 10 000. Möjligheten finns också att få träffa Sörmlandsfonden och få chansen att pitcha inför dess affärsänglar.

Passar Draknäste Light dig? Här är kriterierna:

  • Tidigt skede (ej etablerat)
  • Skalbara, med möjlighet att växa
  • Behov av affärsutveckling och expansion
  • Behöver ta nästa steg för komma vidare