Startups i Sörmland

Här presenteras ett urval av spännande startups från Sörmland:

Matsmart

Matsmart ger maten en andra chans och köper in varor som i många fall annars hade slängts på grund av exempelvis överproduktion, förpackningsbyten eller att bäst-före-datumet närmar sig. Vi säljer den till 20-90 procent rabatt med leverans över hela Sverige.

Rapide AB

Rapide driver sedan starten 2014 nu 16 st ”browlashbars” och säljer egna produkter för skönhet.

Wehunt – För en enklare, säkrare och roligare jakt.

Markera torn och skottplats och ha håll koll på jaktkamrater och hundar under jakten på den gemensamma kartan i mobilen.

Dapperey AB

Gör snygga träningsredskap för hemmet, som du vill ha framme, för att stimulera ett aktivt liv och en hållbar värld.

OneRepay Sweden AB

Resetjänst för tågresenärer som förenklar när de utsätts för en försenad eller inställd tågresa och vill ansöka om ersättning.

3D Care Sweden AB

Vill bli störst i norden inom 3D-utskrifter av individanpassade detaljer inom vården. Inledningsvis ortoser för barn.

NZ Craft pies AB

NZ Craft Pies kan förse hela Sverige med sina smakrika och fylliga pajer. Verksamheten är helt unik i Sverige och NZ Craft Pies är de enda som erbjuder smakrika pajer med inspiration från Nya Zeeland. Pajerna går helt utmärkt att frysa ner för att sedan tinas upp och serveras vid alla typer av tillfällen, oavsett om det är hemma i den privata bostaden, på jobbet eller någon annan tillställning.

Kernberg AB

Smarta automater för kosttillskott på bl.a. gym.

Refabrik Group AB – Remoda

Företaget tillverkar textiler av återvunnet material, inledningsvis strumpbyxor.

Vetportalen

Vetportalen.se – hjälper dig att hitta rätt. Vetportalens vision är att alla djur ska få rätt vård, i rätt tid, till rätt pris. Genom att välkomna veterinärer och de som arbetar yrkesmässigt med djurens hälso­- och sjukvård till en gemensam plattform gör vi det enklare för dig som djurägare att fatta kloka beslut kring ditt djurs hälsa.