SörmX

Kickstarta din startup i Sörmland med SörmX

Katec projektleder SörmX 2021 på uppdrag av Create Business Incubator.

SörmX är ett för-inkubationsprogram, en test drive, för sörmländska startups i tidig fas. Create är en av Sveriges främsta affärsinkubatorer, som vanligtvis kräver att startups är står redo att gå in på marknaden och har ett team på plats. De kraven finns inte i SörmX, där vi istället tittar på den långsiktiga potentialen.

Vi hjälper dig kickstarta din startup i Sörmland med SörmX. Här får ni som founders möjligheten att delta i workshops och delta i inspirerande föreläsningar om hur ni kan bygga er startup till ett stort framgångsrikt företag. Ni får verktyg för att sätta ihop rätt team, hitta rätt affärsmodell och hur ni kan skala upp ert erbjudande. Dessutom får ni en coach som under några månader hjälper er att hitta en väg till era mål.

Programmet avslutas med en möjlighet att pitcha för Sörmlandsfonden och deras anslutna änglar. Det är en möjlighet för dig och din startup – inte bara att få en investering, utan också att testa din affärsidé på några av Sveriges mest erfarna investerare.