Nytt Nyhetsbrev ute nu – Spännande företag inspirerar

I Nyhetsbrevet kan du läsa om de innovativa företagen X-Modul, Byggvarulistan, Rapide, TimeApp och få en uppdatering vad som händer hos Dapo-Hummerglide och Yajlee, som båda blivit utsedda till Årets Innovatörer i Katrineholm.

Läs Nyhetsbrevet här >>

Vad behöver de snabbväxande nya företagen?
Nätverkande med likasinnade, kompetens, kontakter, kapital, strategisk kunskap och personal, kommer upp som behov under intervjuer.
Katec bidrar till deras tillväxt på olika sätt, vi erbjuder affärsutveckling, vi kan förmedla kompetens, kunskap och kontakter, vi känner till hur man hittar kapital och vi arrangerar olika former av nätverkande.
Vi marknadsför dem också gärna, för synliggör vi våra lokala spännande företag så lockar vi andra företag hit.

Ur innehållet:

X-Modul AB – Innovatör Kimmo Frondelius. De expanderbara modulerna är nu utvecklade och klara för marknaden.

Byggvarulistan AB – ”Vårt mål är att finnas 1-2 länder, och ha 10-20 st anställda inom 3 år”, säger grundare och VD Magnus Svensson, ”men bolaget kommer självklart att stanna i Katrineholm”

Rapide AB – Full fart och drivna till tusen är Sussie och Tilda, mor och dotter som startat Rapides skönhetskoncept med 4 st nya brynbarssalonger och 13 st anställda på sedan starten i November 2013.

TimeApp – TimeApp Biz är den internationella inriktningen av det kompletta tidsredovisningssystemet med inbyggd egen ”facebook” som nu rullar ut i världen, först och främst i Europa där England/Irland och Polen står först.

 

Senaste inläggen

Om Katec Sörmland

Katec – där idéer blir affärer
Fler och mer innovativa företag i Västra Sörmland är vårt mål och uppdrag.
Vi är ett utvecklingsbolag som ägs till 40% av Katrineholms Kommun och till 60% av näringslivet.

Senaste Inläggen

Registrera er för Vårt Nyhetsbrev

När du registrera dig för vårt nyhetsbrev…