Idécoacher utbildas

Idag genomförde Katec del 2 av 3 av den skräddarskydda utbildningen för Idécoacher inom vård och omsorg, en del av vår KINVO-modell. Chefer och utsedd personal från Hemtjänst, vårdcentral och Hjälpmedelscentral deltar med stort engagemang. KINVO-modellen syftar till att skapa en kreativ arbetsplats där personalens idéer fångas och utvecklas till förbättringsåtgärder och innovationer. En viktig del av modellen är att skapa kreativa mötesplatser och deltagarna inspirerades idag av Idélabs lokaler på Mälardalens Högskola och fick lyssna till en avgångsstudent från MDH:s utbildning Rumslig Gestaltning och Informationsdesign som berättade om sina kunskaper och hur de kan bidra till att skapa kreativa miljöer.

 

Senaste inläggen

Är du redo att möta våra ”drakar”?

Nu öppnar ansökan till vårens Draknäste light!

Står du i startgroparna med din affärsidé men behöver hjälp med att komma vidare? Ta chansen att pitcha din idé inför en panel av affärsutvecklare och investerare på ett av vårens Draknäste light.

Läs mer »

SörmX 2020

Ansökan till SörmX 2020 stängde 12 Mars och tio spännande Startups har fått en plats i årets omgång och vi är mycket nöjda : )

Läs mer »

Om Katec Sörmland

Katec – där idéer blir affärer
Fler och mer innovativa företag i Västra Sörmland är vårt mål och uppdrag.
Vi är ett utvecklingsbolag som ägs till 40% av Katrineholms Kommun och till 60% av näringslivet.

Senaste Inläggen

Registrera er för Vårt Nyhetsbrev

När du registrera dig för vårt nyhetsbrev…