Entreprenör utan gränser

Idag var den visionäre, målinriktade upplevelseentreprenören Nicklas Lautakoski här för att prata samarbete. Nicklas representerar en ny typ av innovativt tjänsteföretag. Genom sin äventyrslust har han gett sig ut på många riskfyllda uppdrag, först som fritidssyssla och successivt med mer och mer kommersiell inriktning. Idag driver han sitt bolag på heltid och har stora planer och många idéer att utveckla. Han utvecklar sina nya tjänster i nära samarbete med sina kunder, ”jag säljer så fort jag har en prototyp”.
Sina erfarenheter från expeditioner paketerar han nu i olika tjänster, allt från korta inspirationsföreläsningar till längre uppdrag tillsammans med företag. Man skulle kunna sammanfatta hans verksamhet med att han erbjuder mental och fysisk utveckling och upplevelser genom att utmana deltagare att tänja sina gränser. En strukturerad process med tydligt mål där hälsan, samarbete och strategisk planering tillsammans medarbetarna tar företaget till nya höjder.

Senaste inläggen

Är du redo att möta våra ”drakar”?

Nu öppnar ansökan till vårens Draknäste light!

Står du i startgroparna med din affärsidé men behöver hjälp med att komma vidare? Ta chansen att pitcha din idé inför en panel av affärsutvecklare och investerare på ett av vårens Draknäste light.

Läs mer »

SörmX 2020

Ansökan till SörmX 2020 stängde 12 Mars och tio spännande Startups har fått en plats i årets omgång och vi är mycket nöjda : )

Läs mer »

Om Katec Sörmland

Katec – där idéer blir affärer
Fler och mer innovativa företag i Västra Sörmland är vårt mål och uppdrag.
Vi är ett utvecklingsbolag som ägs till 40% av Katrineholms Kommun och till 60% av näringslivet.

Senaste Inläggen

Registrera er för Vårt Nyhetsbrev

När du registrera dig för vårt nyhetsbrev…