Bröderna Erixon växlar upp

Man brukar förknippa dessa bröder med bilar av allehanda slag, allt från rallybilar till sportbilar. Lars känner en del igen som ambulansförare, och några känner kanske till att Lars i flera år jobbat med klottersanering i egen firma vid sidan av ambulansjobbet. Nu växlar saneringsverksamheten upp rejält, ett Aktiebolag har bildats och nya maskiner har köpts in vilket utökar verksamhetsområdet till andra saneringsarbeten och broder Göran kommer nu också att jobba i bolaget.
Här sitter vi i rådgivning och pratar affärsplan och marknadsstrategier. De nya maskinerna är mycket spännande, med helt miljövänlig teknik klarar man att blästra de mest ömtåliga produkterna och miljöerna.
Bolaget har också identifierat ett behov av en ny produkt som behövs för att vissa arbeten ska kunna utföras i miljökänsliga områden. De hittar ingen sådan produkt på marknaden idag, är det en innovation på gång kanske?

Senaste inläggen

Är du redo att möta våra ”drakar”?

Nu öppnar ansökan till vårens Draknäste light!

Står du i startgroparna med din affärsidé men behöver hjälp med att komma vidare? Ta chansen att pitcha din idé inför en panel av affärsutvecklare och investerare på ett av vårens Draknäste light.

Läs mer »

SörmX 2020

Ansökan till SörmX 2020 stängde 12 Mars och tio spännande Startups har fått en plats i årets omgång och vi är mycket nöjda : )

Läs mer »

Om Katec Sörmland

Katec – där idéer blir affärer
Fler och mer innovativa företag i Västra Sörmland är vårt mål och uppdrag.
Vi är ett utvecklingsbolag som ägs till 40% av Katrineholms Kommun och till 60% av näringslivet.

Senaste Inläggen

Registrera er för Vårt Nyhetsbrev

När du registrera dig för vårt nyhetsbrev…