Här presenteras ett urval av spännande startups från Katrineholm, Flen och Vingåkersregionen:

Matsmart

Matsmart ger maten en andra chans och köper in varor som i många fall annars hade slängts på grund av exempelvis överproduktion, förpackningsbyten eller att bäst-före-datumet närmar sig. Vi säljer den till 20-90 procent rabatt med leverans över hela Sverige.

Under 2017 räddades 2022 ton mat från att slängas!

Wehunt – För en enklare, säkrare och roligare jakt.

Markera torn och skottplats och ha håll koll på jaktkamrater och hundar under jakten på den gemensamma kartan i mobilen.
Företaget är baserat i Katrineholm.

Buildflow – full koll på byggmarknaden
BuildFlow är en tjänsteplattform som kopplar samman samtliga aktörer i inköps- och försäljningsprocessen av byggvaror med ett flertal digitala tjänster för analys, information och integration.
Företaget är baserat i Katrineholm.

OneRepay Sweden AB

Resetjänst för tågresenärer som förenklar när de utsätts för en försenad eller inställd tågresa och vill ansöka om ersättning.

3D Care Sweden AB

Vill bli störst i norden inom 3D-utskrifter av individanpassade detaljer inom vården. Inledningsvis ortoser för barn.

Ashes Wheels AB

Tillverkar 2 och 3-delade fälgar med unik design för bland annat gatubilar.

NZ Craft paies

NZ Craft Pies kan förse hela Sverige med sina smakrika och fylliga pajer. Verksamheten är helt unik i Sverige och NZ Craft Pies är de enda som erbjuder smakrika pajer med inspiration från Nya Zeeland. Pajerna går helt utmärkt att frysa ner för att sedan tinas upp och serveras vid alla typer av tillfällen, oavsett om det är hemma i den privata bostaden, på jobbet eller någon annan tillställning.

Matmötet
Matmötet är appen där du kan hitta och köpa närodlade råvaror, ekologiska livsmedel och KRAV-märkta matvaror!  Frächa grönsaker, gårdens kött och vilt, färgsprakande bär, ägg, honung och massor av andra goda närproducerade varor. Handla direkt från producent.
Företaget är baserat i Vingåker

Refabrik Group AB – Remoda

Företaget tillverkar textiler av återvunnet material, inledningsvis strumpbyxor.