Draktnästet Light

Står du i startgroparna med din affärsidé?

Känner du på dig att du har en himla bra idé som kan växa och utvecklas på flera sätt? Är du taggad? Svarar du ja på dessa frågor så passar du bra att komma och presentera dig och dina planer på våra ”Draknästen light” i Sörmland. Då får möta vår panel av proffsiga affärsutvecklare och specialister som sätts samman anpassat för dina behov

Kontaktperson: Sarah Pehrsdotter, e-post: sarah@otherways.se

Lämna ditt intresse här:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Affärsidé (obligatorisk)

Beskriv kort din affärsidé och dina planer (obligatorisk)

Som ett led i att hitta och identifiera intressanta, innovativa och skalbara bolag med potential att växa och expandera har Katec skapat ”Draknästet light”. Syftet är att hjälpa spännande innovatörer och entreprenörer med affärsutveckling och förberedelse för att eventuell ta in externt kapital via Sörmlandsfonden och dess affärsänglar.

Utvalda bolag/entreprenörer får presentera sitt bolag, sin affärsidé, sina utmaningar och behov, inför ett urval av affärsutvecklare/drakar under en pitch på ca 10 minuter. Presentationen efterföljs av konstruktiva diskussioner med feedback och input från drakarna i ca 40 minuter.

Efter Draknästet kan entreprenören erbjudas upp till 10 timmars kostnadsfri individuell affärsutveckling med affärsutvecklare från Specialistpoolen till ett värde av SEK 10 000. Möjligheten finns också att få träffa Sörmlandsfonden och få chansen att pitcha inför dess affärsänglar.

Passar Draknäste Light dig? Här är kriterierna:

  • Tidigt skede (ej etablerat)
  • Skalbara, med möjlighet att växa
  • Behov av affärsutveckling och expansion
  • Behöver ta nästa steg för komma vidare